Tagged: 

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #287980

    Hello,

    my blog articles doesn’t display in blog correctly

    The Blog page is selected in theme options, and in “Options > Reading”

    And the top banner doesn’t appear too. I replace already the line:

    “add_action(‘init’, ‘avia_custom_styles’, 20);
    for
    “add_action(‘wp_head’, ‘avia_custom_styles’, 1);”

    in functions.php and work already on other pages, but not in the blog page yet.

    What can i do to solve this problem?

    Thank you, best regards

    #288297

    Hello,

    Have you tried disabling all third-party plugins to see if it gets fixed?

    Regards,
    Josue

    #288389
    This reply has been marked as private.
    #288529

    Hi!

    Thank you for the update.

    Please set the Settings > Reading options to default. Set the blog page on the Theme Options only. If it doesn’t work, please post the login details here. Set it as a private reply. We would like to check it.

    Cheers!
    Ismael

    #289998
    This reply has been marked as private.
    #290274

    Hi!

    This seems to be a server issue. Make sure your hosting allows you to send mails (contact them), i set up a CF7 form here and it returned a server error when i tried to submit a message so its not a theme issue.

    Regards,
    Josue

    #290935

    Hello,

    it was a server issue like you said.

    I contacted host and they have php disable for protection reasons.

    They recommend use WP SMTP plugin, and it work.

    And about the Blog, how can we make it work?

    Thank you

    #291202

    Hello,

    i have one more question, in portfolio when we filter categories, only filter the opened page.

    If i have 3 pages full of products don´t filter all the products.

    Can we fix this?

    Thank you

    Best regards

    #291429

    Hi!

    Thank you for the info.

    Still not sure why the blog is not working. Is it OK if we deactivate all plugins while working on the site?

    Regarding the portfolio category sort, unfortunately, it is the limitation of the function and there is no fix yet. The only workaround is to disable the pagination and show all your portfolio items on a single page.

    Regards,
    Ismael

    #291475

    Good morning,

    i think is not necessary,because i do it already when was only qtranslate installed and it still the same.

    Feel free to try too.

    Regards

    #291488

    When we click on Recent Products in Homepage don´t open the product details too.

    Maybe is the same problem.

    #293902

    Hey!

    Can you elaborate a bit more on what you mean by the product details not showing when you click recent products?

    Cheers!
    Devin

    #323045
    This reply has been marked as private.
    #323318

    Hi!

    Please update the theme to its latest version (1.8).

    Best regards,
    Josue

    #323570
    This reply has been marked as private.
    #324002

    Hi!

    The link you posted is not working (WP install screen).

    Regards,
    Josue

    #324130
    This reply has been marked as private.
    #324197
    This reply has been marked as private.
    #324442
    This reply has been marked as private.
    #326266

    Hey!

    You’d need to translate the preview content of the portfolio item, i have not tested this but have you could try using qTranslate shortcodes here – http://screencast.com/t/P79mt68yv

    Best regards,
    Josue

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.