Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
  • #22024


    I have a strange problem…

    When i configure blog page, i select no sidebar and the category that i want to show there.I do this with shortcode —> Content elements —> Blog posts.

    I tried the same too with Avia layout builder —> Media elements —> Blog Posts and doesn´t works too…(No grid, no number posts that i have choose previously)

    With both always show the same…all the categories in a vertical row and a default sidebar.


    If you need user and admin passwords to verify, please tell to me…

    Thanks in advance!



    For now would you disable the shortcodes plugin please that you are using, since the layout builder uses a form of shortcodes internally.




    Hi Nick,

    Just deactivate “Shortcodes ultimate” plugin, but blog page don´t shows the category that i was selected and shows all the categories avaiables…

    And i select don´t show breadcumbs and don´t response, now are displaying breadcumbs…

    How can i fix this problem??

    Thanks in advance



    There is some kind of a problem with your setup. Every link in your Empressa sub-menu are completely empty. You are calling this page a blog, but it is not a blog, a blog has a list of blog posts and not a list of categories. Have you designates this page as a blog in Enfold > Theme Options ? or in Settings > Writing in the back-end (which you shouldn’t do anyway).

    From my understanding of your issue, you want to have a page which shows a list of all blog categories. When a category is clicked, the visitor is taken to a page that lists all posts in that category? If your answer is yes, then you should not designate any of these pages as a blog.

    Please email me credentials to: usjahm (at) gmail (dot) com




    Ok Thanks…solved :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Blog category selected witouth sidebar doesn´t work’ is closed to new replies.