Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #220584

    Hey Enfold,

    I i’m searching for my problem why my blog dont wanna displayed.

    Its look like your theme doenst work:
    (frontpage np)
    But on http://www.fashionblox.nl/blox i dont get the blog diplayed.

    I have followed others with the same problem but all dont give the solution.

    —-

    What have i done:
    reinstall the theme
    checked all blog settings
    checked all options.

    #220586

    Hi Mrx1988!

    Please try flushing permalink settings in Settings > Permalinks

    Best regards,
    Yigit

    #220588

    Whats the best way to do that? Because there is not button for it.

    greetings,
    Jerry

    #220592

    I googled how to do.

    But its not the solution.

    (i have also problems with de css of the back end of the theme)

    May u have now enough information.

    Greetings,
    Jerry

    #220593

    Hey!

    Please refer to “Fixing Permalink Problems” here on WP codex http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Fixing_Permalink_Problems

    Best regards,
    Yigit

    #220599

    Tryed your solutions. But is not the solution.

    http://fashionblox.nl/testtest2/

    I have not the problem om my other site on the same host and same theme.

    Greetings,
    Jerry

    #221191

    Hey!

    Please create us an admin account and post the login credentials as private reply.

    Cheers!
    Peter

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.