Tagged: 

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #161850

    I’m having problems in the rendering of the blog posts text when you add them with Avia Layout Builder / content elements / Blog Posts.
    The text doesn’t shows well in iPhones and iPads. Check it out to understand in a iPhone or iPad.

    #162105

    Hi,

    Can you give us a link to the website? Kriesi uses iOS machine to build the theme, it should be compatible with iPhones and iPads. A screenshot will help. :)

    Regards,
    Ismael

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  Ismael.
    #162305

    Ismael… it works, but the quality of the text isn’t that sharp.
    My webpage is this one http://www.maro.cr, try to open it in your iOS device or see the links below.
    You will see that the normal text (outside the “Blog Post” content element) is better quality. And only happens with the content elements/Blog Posts Module.

    Here are the the screenshots:
    http://maro.cr/docs/photo1.PNG (in this screenshot, you can compare the text of the top and compare it with the post)
    http://maro.cr/docs/photo2.PNG (in this one you can compare the image quality and the text).

    Thanks in advance,
    Mario

    #162752

    Hey,

    I search some of the forums and they say that this happens if your device is nearly out of memory and then has to allocate a huge amount e.g. for sites that have some big javascripts running and loading data over ajax. Try closing all running apps Task Manager > Double click then home button and reload the page again.

    Let me tag Kriesi and Devin. :)

    Cheers,
    Ismael

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  Ismael.
    #163247

    Ismael,

    That doesn’t work. I closed all the apps and still looks the same. Also, it happens the same in the iPad. And I understand than can happen with the pictures, but no with the text.

    Did you open it in your iOS device? Check it out… Doesn’t make sense that the text of the top renders right and the one of the blog feed doesn’t.

    regards,
    Mario

    #164406

    Hi Mario!

    I just took a look at your site on an iPad and my MacBook and I’m not getting any blur on your blog post text at all. I’m not really sure what could be causing it but if can tell us what device and os version you have we can try and find a device with the same specs to test on.

    Cheers!
    Devin

    #165376

    Thanks Devin,

    I’m using a iPhone 5 with iOS 7 with Chrome and Safari. The same with a iPad 4 with iOS 7 with Chrome.
    The text can be read, but is like blur. I will make a few screenshots to show it to you.

    regards,
    Mario

    #165886

    I saw the screenshots above I’m just not getting the same thing on my end. I don’t have an iphone to test on however so its just on the other devices.

    I’ll tag Kriesi on the topic to see if he is able to see the same thing.

    #167610

    Hello!
    I will release an update that removes some css rules that might cause the problem with the next version. please let us know if the update helps (should be available early next week)

    Regards,
    Kriesi

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Blog posts text rendering in mobile devices with Avia Layout Builder’ is closed to new replies.