If you have troubles since the update to WordPress 4.5 please read this post before opening a new thread.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #227102

    Hi,

    I use within my portfolio item the version with Gallery (like in the demo theme here).

    I use the plugin “Simple Image Size” to add my own size for the little thumbnails below the big image, it’s a size of 118×58 px JPG and yes, I regenerated the thumbnails:

    When I open the thumbnail in a new browser window, then it is really sharp and not blurry.
    But the same size within the gallery is blurry. Is somewhere a compression or what could cause this?

    See the comparison at its real size here:
    http://screencloud.net/v/6OGk

    Thanks.

    #227134

    Hi,

    Can you post the link to your website please?

    Regards,
    Josue

    #660743

    I am having the same problem. My images are each 1000px wide by 700px high and when put into a new gallery (the basic one) they looks super blurry.

    #660972

    Hi,

    Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Regards,
    Rikard

    #661115

    I was just about to send you admin access and the page is now rendering the images properly.
    Nothing has changed since I asked for assistance so thats’s odd.

    I won’t need assistance but will keep a tab on this thread for possible answers to this happening.

    #661301

    Hi,

    Ok, glad it started working again. We’ll keep the thread open in case you should have any further problems.

    Thanks,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.