Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #17875

    The breadcrumbs on my site just suddenly stopped working (Choice theme). I wasn’t even changing anything related to them as far as I know. I was simply adding and formatting pages, modified some things in custom.css, but that’s about it.

    The odd thing is when I inspect the code around the breadcrumbs, everything seems to be intact (the “<a href=”…”) is there, etc.

    I realize this is a longshot to think anyone could figure out what’s going on, but if you have any clue where to even look, please let me know.

    #97306

    Hello, do you have a link? I can try to help you…

    Have you checked the font colors?

    regards,

    K

    #97307

    Hi jw127,

    If you have a link to your site we can take a look at and maybe spot whats going on.

    Regards,

    Devin

    #97308

    Thanks for offering to take a look. Here’s the link: http://108.167.136.95/~abundant/

    I don’t think it’s just the font colors. It actually isn’t clickable anymore.

    #97309

    Hi,

    Do you have any plugins installed that may interfere with the breadcrumb function?

    Try to add this to your custom.css

    .breadcrumb.breadcrumbs.avia-breadcrumbs {
    position: relative;
    z-index: 9999;
    }

    Regards,

    Ismael

    #97310

    Ismael, that CSS did the trick. Have to admit I was surprised that worked! I haven’t installed any plugins recently, so I still have no clue why this problem occurred. At least it works now. Thanks!

    #97311

    Glad its working for you now :)

    Regards,

    Devin

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Breadcrumbs stopped working’ is closed to new replies.