Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #22796

    The button shortcode is not working. It just shows up literally as below on the webpage.

    [button link=”http://google.com” color=”#333333″ border=”#222222″ text=”light” window=”yes”]Button Text[/button]

    And, when I try to use the “insert shortcode” generator to create a button, I get the error message “An error occurred. It seems your are no longer logged in. Please reload the page and try again”

    I even upgraded to the latest Enfold version 1.4 and tried it all different browsers (IE10, Firefox, Chrome) – and none are working.

    #117262

    I can’t reproduce the issue on my test server and we have not received any other bug reports regarding the button shortcode. Please try to deactivate all third party extensions – maybe one conflicts with the theme. If this doesn’t help try to re-upload/re-install the theme files.

    #117263

    I’m using Enfold in the “multisite” environment. I wonder if that has anything to do with it. The only plugin I have on the Enfold site is bbPress.

    #117264

    Hey!

    Please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.

    Best regards,

    Peter

    #117265

    I just had the site send you admin login info – thanks

    #117266

    Hi,

    Please sent me the login info as well. usjahm (at) gmail (dot) com.

    Thanks,

    Nick

    #117267

    Hi!

    I was able to fix the issue by optimizing several queries. It was indeed a memory issue caused by your 3500 posts :)

    Next Version will contain the patch ;)

    Best regards,

    Kriesi

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Button shortcode not working and neither is the button shortcode generator’ is closed to new replies.