Tagged: 

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #251715

    Hello,

    I have a problem with button text (on all browsers). When the text goes on the second line of a button the spacing between words is removed?

    Thanks

    Andrew

    #251722
    This reply has been marked as private.
    #252275

    Hey!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling tab

    span.avia_iconbox_title {
    letter-spacing: 0.05rem;
    }

    Cheers!
    Yigit

    #253111

    Hello Yigit,

    Thanks for the reply. I have added the code but this has not solved the problem.

    Andrew

    #253112

    Just to add, what does the iconbox title have to to with button and paragraph text in the ajax view?

    Thanks

    Andrew

    #253176

    Hey!

    Code is not being applied. Please try adding !important rule as following

    span.avia_iconbox_title {
    letter-spacing: 0.05rem !important;
    }

    Just to make sure that we are on the same page, this is the button – http://i.imgur.com/K7fPN2w.png is that correct?
    If so, selector is fine

    Regards,
    Yigit

    #253179

    Hello Yigit,

    Thanks for the reply.

    Still doesn’t work. Also, as advised, it’s not just the button in the ajax box but in the text above it you can see the problem too. There are spaces in the text that are not being applied.

    Thanks

    Andrew

    #253427

    Hey!

    Thank you for the update.

    I’m not sure if I’m following correctly but if I am not mistaken the button on the ajax portfolio item is having the issue? Please post the login details here, set it as a private reply. We would like to check it. Thanks.

    Regards,
    Ismael

    #253436

    Hello Ismael,

    It’s not just the button. It is the text inside the ajax window too. The text and button text in the ajax window are not applying spaces after line breaks, commas etc.

    I can’t provide a login at this time but you can view the website link in the post above.

    Thanks

    Andrew

    #254206

    Hey!

    I can’t reproduce the issue on my test servers. I guess a third party plugin removes the spaces or the server somehow removes the spaces from the ajax data.

    Regards,
    Peter

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.