Tagged: , ,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #241403

    Hi there.
    With the latest releases, if I create a button and put a link manually, the created link is generated like this:
    website.url/path/manually

    Uh, uh…! Something got wrong here!

    Please, let me know something about it asap. :)

    ***EDIT***
    ps: is there a chance to have the ability to choose a media to get linked or not? I always have to go to the media page, copy its link and paste it into the link in the button shortcode window… :)

    Best regards.

    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by  dalcnetsrl.
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by  dalcnetsrl.
    #242470

    Hey dalcnetsrl!

    1. On your example website.url/path/manually, how are you expecting the links to look like ?
    2. I’m afraid the copy/paste is the way to go on this one, that’s wordpress specific. ( ability to choose a media to get linked ), unless you find a plugin which i’m not aware of.

    Best regards,
    David

    #243170

    David, thanks for your reply.
    Simply try this: create a button within the latest Enfold release. Is it all good? I always added button without issues. Now, I have troubles to do it. Cannot say why. In Italian we usually say: “Boooh!” :) ***EDIT*** Now, I’m having troubles in creating buttons with manual link in posts.
    Regarding the link website.url/path/manually, I’m not expecting anything, I just was saying button shortcodes seems to be buggy, since I fulfill every part of it and the link appears to be like that.
    Concerning copy/paste wordpress link… you’re right, at the moment it’s not possible to link a media. But… I think community should fix this part. :)

    • This reply was modified 4 months ago by  dalcnetsrl.
    #243325

    Hey!

    Can you please give us a link to the website? Try to increase the wordpress php memory limit to at least 128M. Refer to this link: http://dailyblogging.org/wordpress/increase-wordpress-memory-limit/

    Regards,
    Ismael

    #243577

    Hi Ismael!
    I will try to put 128M as memory limiti, but it’s the first time it happens…
    Please, check http://www.dalcnet.com
    Would you like credentials too?
    Bye and thanks regards.

    *** EDIT ***
    128M has already been set as memory limit. There’s some other issue to solve, mate…

    • This reply was modified 4 months ago by  dalcnetsrl.
    #245205
    This reply has been marked as private.
    #245719

    Hey!

    I have created a private page called “Test page” and added two button elements and manually linked them, first one to your contact page and second one to Kriesi.at and they both seem to be working fine. Have you already figured it out? If not, please elaborate, so we can make sure that we are on the same page :)

    Cheers!
    Yigit

    #246484

    Hi Yigit,
    thanks for your reply.
    Page ok, but what about post?
    Try to go to this page and test it, please. :)

    http://www.dalcnet.com/firmware-2-0-per-dgm01/

    Let me know something about asap.
    Many thanks!

    #246712

    Hey!

    I have created a private test post and it does work fine as well :)
    Please check it here http://www.dalcnet.com/test-post/

    Best regards,
    Yigit

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.