Tagged: ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
  • #11073

    Hey everyone, a bit of an issue here with Yoast SEO. I changed the header.php to: <title><?php wp_title(”); ?></title> as I saw in another post, and I set my titles in Yoast to: %%title%% | %%sitename%%. But I’m only getting titles like this: http://staintech.us/contact-us-3/ …and that is the link for the FAQ page! Any ideas? I’m out of them!

    Thanks for your help!



    Were you able to sort this out? The link provided is broken but from the main site I found the link to your FAQ as http://staintech.us/frequently-asked-question/




    Yea partly. For some weird reason, when I fully activated Yoast SEO, it changed the permalinks to pages like portfolio-4. I went in and manually changed the permalinks myself, but now, if I change them to what I want like: /frequently-asked-questions it will add a -4 onto the end of the link. Weird eh?? So I just changed it to /frequently-asked-question and it obeyed.

    I just hope nothing is messed up with the SEO now. I guess I’ll find out when I submit the sitemap?

    Thanks for your reply Devin.


    I can’t help you with your topic, but I know, that WordPress adds a -1 etc. to the permalinks as soon as some items in the trash of WordPress are there with the same name. So look at your WordPress trash and empty it – perhaps this is a cause for thought.


    I was going to post the same thing as colorit2. Make sure your trash is cleared for the pages/posts and try again :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Cannot change title settings with Yoast’ is closed to new replies.