Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #275339

    I have a problem with the theme. It has worked good for long time, but now when i try to edit any page, post, porfolio item, or even access propulsion options pages .. i get a blank page with just this in the output html code

    <form method=post><input type=text name=pw></form>

    If i change theme to twentyfouteen or any other theme, it works good.

    I have tried also with all plugins deactivated. Tried also to upgrade theme to latest version, makes no difference.

    I’m on latest wp version, and latest propulsion theme version … can’t figure out whats wrong….

    This is all the info I have, no errors on page or in apache logs .. and My site has worked perfectly for months.


    Hi jaumerrr!

    Please try to increase the allocated memory to 128M – insert this code into the wp-config.php file:

    define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');

    For more information see:


    This reply has been marked as private.


    It appears you have a backdoor script being executed on your server, try re-installing Propulsion using a clean copy downloaded from Themeforest.

    Best regards,


    How do you know it can be a backdoor script?

    First thing I did when the error appeared, was to re-update wordpress to latest, upgrade all plugins, and install a fresh propulsion zip downloaded from themeforest. I did yesterday to see if error was fixed.

    If I change to twentyfourteen theme, then all works correctly.


    When you try to edit a page or go to the theme options an empty page with a input text is shown, if you look at the source code you get this:

    <form method=post><input type=text name=pw></form>

    The syntax is exactly like the backdoor form described in the stackoverflow link i posted.

    Best regards,


    Thanks for your help. I will investigate more.


    Hope everything gets resolved :)


Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.