Tagged: , ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #28212

    Hey guys, thanks for your amazing help here and awesome theme.

    After cleaning my cache and cookies I can’t log into my site. Looks like I didn’t change my the default WP admin from Kriesi. All posts on my site and updates were by “great” and now I can’t get in at all. Stupid mistake of the week! I’m such a nubie.

    When I did a wp password search http://urbangardenguide.com/wp-login.php it looks like “great” was emailed an not me…

    Please use your amazing skills to help me out because I will be forever thankful.

    #136871

    Hey,

    I’m not sure how we can help you. Let me tag Kriesi and the rest of the support team. Did you try using the “Lost your password?” ?

    Regards,

    Ismael

    #136872

    Thank you Ismael!

    When I use “lost your password” I just get

    “Error 404 – page not found”

    Really appreciate you guys taking a minute to help me out

    Cheers!

    #136873

    Hi Timhollinger,

    What do you mean by default password from Kriesi? If you aren’t able to do a password recovery on any of the admin accounts attached to an email you have access to I’m not really sure what you can do.

    If you have FTP access you can delete the WooCommerce plugin folder which should let you at least get to the default password recovery settings.

    Otherwise, you should talk to your hosting provider about doing a rollback on the whole server.

    Regards,

    Devin

    #136874

    Yes the Kriesi password thing was a red herring (false lead).

    You were right (not surprised) it was an issue on the hosting site- they had it resolved quickly.

    For a list of WP login troubleshoots I also found this to be helpful: http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password

    Virtual high fives all around!

    #136875

    Great! Glad you were able to get it all sorted out and thank you for posting the reference :)

    Let us know if you have any other issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Can't log-in to site’ is closed to new replies.