Tagged: , ,

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #23371

    https://gonereading.com/

    Abundance 1.9, woocommerce 2.0.9, WP 3.5.1

    When the user adds items to the cart the cart $ indicator top right of my site shows a value briefly then blinks/refreshes and shows $0.00. I have an image which shows exactly what cart value location I am referring too, see this link. http://gasolicious.com/questions/woocommerce-abundance-theme-cart-problem.html

    The cart itself still shows the items and proper $ value.

    Seems if I then navigate to another page the $ value re-appears

    If I navigate to checkout it SOMETIMES disappears, see the second image at the link

    #119558

    Hi,

    This is probably an AJAX issue. I have no idea how to fix this. It does happen on my end, after refreshing a page, I can see the 0.00 for point blank blank second. It does come back very fast, probably because I’m working on a localhost. Let me tag the rest of the support team.

    Regards,

    Ismael

    #119559

    Hi,

    Your site has a strange setup. Half of it is in https and another half in http … any particular reason you are using SSL on the site itself .. and if you have one (which i would be curious to hear), then please try to consistently use it with every single url.

    In Woocomerce settings, please change to use AJAX , enable “Enable AJAX add to cart buttons on archives” in Settings > Catalogue. Also what is the purpose of Super Cache you have running since its not doing anything. Please disable it for now or make sure its working.

    Thanks,

    Ncik

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘cart icon in menu shows $0.00 but cart shows contents and value’ is closed to new replies.