Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #22875

    Hi,

    I’ve been aware of a cart issue in the Replete 1.4 version where the cart shows the amount of 0. With that issue I noticed that doing a reload of the screen kind of fixed it in ways.

    I was aware that there was a temporary fix for it, but that didn’t seem to work for me. I was waiting for the update and noticed that there was an update to 1.4.1

    After installing the updated folders/files my cart still shows a value of zero, but when you hover over it it shows the product in the cart. After doing a refresh of the screen, it shows the value of the item in the cart, but also states that it’s “undefined”.

    ie; Cart – $79.99 undefined

    my website is;

    http://www.nontypicalbuck.com

    Thank you,

    Kelly

    #117641

    Hi,

    I also see those “undefined” benear the cart!

    #117642

    Please open up repleteconfig-woocommercewoocommerce-mod.js and replace:

    function update_cart_dropdown()
    {
    var menu_cart = jQuery('.cart_dropdown'),
    dropdown_cart = menu_cart.find('.dropdown_widget_cart:eq(0)'),
    subtotal = menu_cart.find('.cart_subtotal'),
    subtotal_new = dropdown_cart.find('.total .amount'),
    tax = dropdown_cart.find('.total small');
    setTimeout(function(){ subtotal.html(subtotal_new.html() + ' ' + tax.html()); }, 500);
    }

    with:

    function update_cart_dropdown()
    {
    var menu_cart = jQuery('.cart_dropdown'),
    dropdown_cart = menu_cart.find('.dropdown_widget_cart:eq(0)'),
    subtotal = menu_cart.find('.cart_subtotal'),
    subtotal_new = dropdown_cart.find('.total .amount'),
    tax = dropdown_cart.find('.total small'),
    taxtext = tax.html();
    if(typeof taxtext == 'undefined' || taxtext == 'undefined')
    {
    taxtext = '';
    }
    else
    {
    taxtext = ' ' + taxtext;
    }

    setTimeout(function(){ subtotal.html(subtotal_new.html() + taxtext); }, 500);
    }

    We’ll include this fix in the next version.

    #117643

    Hi Dude,

    Awesome, that worked for me – perfectly.

    Thank you again for all your help!!!

    Kelly

    #117644

    Hey,

    Glad Peter fixed it.

    Regards,

    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Cart issue after updating to Replete 1.4.1’ is closed to new replies.