Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #162111

    Hello,

    The slideshow it’s working on the homepage. It seems to move to the next image in thumbnails but the main image doesn’t change. The left/right controllers don’t work either. You will have to log in to the the site to view it as it’s in maintenance mode.

    Thanks,
    Amelia

    • This topic was modified 6 months, 2 weeks ago by  ameliaamelia.
    #162202

    Hi Amelia,

    You are currently using Choices version 1.7. Can you download the newest version from ThemeForest and update Choices theme firstly?
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the theme via FTP:

    Let us know if issue remains

    Regards,
    Yigit

    • This reply was modified 7 months ago by  Yigit.
    #165915

    Thank you that worked but now that it is updated the pages with photos are all not lined up (Equipment & Gallery). They just have 1 per line not the original 3 per line.

    If I ‘add a gallery’ the thumbnails are tiny. Not sure how to fix this.

    Thanks,
    Amelia

    #166563

    Hey!

    Can you create a temporary admin login and send me on avia.yigit[at]gmail.com?

    Cheers!
    Yigit

    #168665

    Hi, I have sent you an email.

    Amelia

    #168687

    Hey Amelia!

    Please review your website

    Best regards,
    Yigit

    #169109

    Thank you :)

    #169275

    Hey!

    You are welcome, glad we could help :)

    Cheers!
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘CHOICES – Slideshow not working’ is closed to new replies.