Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #21540

    Hello! I don’t have the site live because I hate people seeing it with mistakes. I will try to explain the issue.

    When you click on a product from anywhere on the site it take you to that products more detailed page. It is supposed to look like this —-> http://www.kriesi.at/themes/replete/product/beyond-the-moon/ with the DESCRIPTION – ADDITIONAL INFORMATION – REVIEWS Tabs —- My page doesn’t have these in tabs it looks disjointed.

    Also, when you first get to any individual product detail page it loads then redirects you to the middle of the page focusing on the Related Products, you have to scroll up to see the product were looking at. Everyone I have asked is having trouble figuring it out.

    Anyone on here willing to help?

    Thanks!

    #112192

    Hi soldoutent,

    It sounds like you are not using the WooCommerce 2.0 updated theme version with WooCommerce 2.0. You need to re-download the theme files from your downloads on themeforest and then install the updated theme. This should fix those issues.

    Once we have all the 2.0 bugs ironed out, there will be another theme update released with all of the updates from this topic:

    http://www.kriesi.at/support/topic/replete-woocommerce-20-bug-thread#post-100918

    Regards,

    Devin

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Coding help! My Replete theme is not working like the theme example’ is closed to new replies.