Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #213551

    I’m having trouble inserting a color section with a fixed image. At first, I thought the issue might be related to a low res image I was using, so I grabbed one off the demo site. The problem was still persistent: white space on a mobile device instead of showing the picture. I have the color section amongst other elements in the layout builder. Just to rule out any problems, I disabled all plugins, but that didn’t change anything. Next, I created a test page, with only the color section. Much to my surprise, the picture began to display. So it appears the problem is directly related to having the color section amongst the other elements in layout builder.

    I can share the link to the site but because it isn’t available to the public I will need to mark it private.

    #213553
    This reply has been marked as private.
    #213708

    Hi!

    Can you please give us a screenshot of the issue? The first link that you gave us looks fine on mobile view: http://quirktools.com/screenfly/#u=http%3A//hermitagehills.staging.wpengine.com/new/overview/&w=320&h=568&a=37&s=1

    Best regards,
    Ismael

    #213709
    This reply has been marked as private.
    #214000

    Hi!

    What page is that from and what device? I tried going through your site now but I’m not getting any issues.

    Best regards,
    Devin

    #214552
    This reply has been marked as private.
    #215621

    Hey!

    I tested your website on an Android device with no issues so far, i’ll tag Yigit, who has an iPhone.

    Regards,
    Josue

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.