Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #194627

    Hi there,

    I’m having an issue where if I add two or more layersliders the below page elements get stripped of their background. This only happens with the following settings (which happen to be what I want):

    * Background on “Stretch to full screen”
    * Two Advanced Layersliders in a row

    If I break these apart with a ruler / content element then the background is not stripped, however this doesn’t look nearly as nice.

    Page is

    Thanks! Tom


    Hi tomwillisweb!

    Please try adding following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling tab

    #layer_slider_2 { top: -100px; }



    Hi Yigit,

    Unfortunately that hasn’t worked – sorry I was showing a friend so had added in a colour section between the two layersliders overnight. If you view the page now you’ll see that the issue remains unfixed. Adding that to the quick CSS just changed the height of the top Advanced Layerslider. Any ideas on how this can be fixed in its current form?




    There is an unclose div on the first layer slider. Please check it or post the login details here as a private reply.


    This reply has been marked as private.


    I’m not sure what is causing the issue but I fixed it by adding a text block between the two layer slider. I hide the text block section with a custom css.

    Best regards,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.