Tagged: , ,

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #11530

    Hello,

    I have a small (?) issue in the IE7.

    When I use the layout with a right sidebar, the website looks fine, but when I switch the sidebar to the left, the maincontent disappears.

    I’ve had a look at some other sites wich are posted in the themeforest threat, always the same. With a right sidebar they all look fine, with a left sidebar, the maincontent disappears.

    It is just the IE7, with the IE8 and IE9 all works Fine.

    Can you please give me a hint, how to fix this issue.

    Thanks a lot

    Olli

    #72065

    Hello again,

    I just want to say that the same happend with the preview of Sentence at themeforest.

    The maincontent disappears when using the left sidebar layout with the IE7 (IE8 and IE9 work fine),

    Is there anyone with a solution?

    Thanks a lot

    Olli

    #72066

    Hi Olli,

    I just tested this myself and found the same error. I’m going to tag Kriesi as well as the rest of the support team to see if they might have a solution.

    Regards,

    Mya

    #72067

    Hi Maya,

    first of all thank you for the quick response and your work in this forum.

    I tried hardly to figure out the out this error, but … nothing but blank despair.

    Now I hope Kriesi will find a solution.

    Meanwhile I´m searching for myself again, but I think Kriesi and you all will be faster ;-)

    Thanks again!

    Regards

    Olli

    #72068

    Hi Mya (sorry for the above),

    do you have meanwhile an idea or a solution for the content issue?

    I cann´t figure ist out by myself.

    Thank you

    Olli

    #72069

    Hi Olli,

    Sorry for the delay. I have yet to find a fix so we’re still looking into this.

    Regards,

    Mya

    #72070

    Hi Mya,

    thank you very much. I´ll be patient ;-)

    Regards,

    Olli

    #72071

    Hi again Mya,

    I just want to know if you or Kriesi have a solution? I cann´t figure it out.

    I know, that only a few people are using an IE7, but for me it´s important to run with it correcty.

    I realy need the left sidebar because I build a website for a lefthander-forum ;-)

    Regards,

    Olli

    #72072

    Hi again Mya,

    after three weeks, it seems to me, that there is no solution for this problem.

    I hope that I´m not right …

    Regards

    Olli

    #72073

    Hi Olli,

    I’ve asked Kriesi to take a look as I’m not sure of a solution myself either. I do apologize for the delay, I know its frustrating to have the content displaying correctly for a group of users (even if it is a small percentage).

    Regards,

    Devin

    #72074

    Hello again,

    it´s now one month ago and it seems to be, that no one can fix this issue.

    In the meantime Kriesi made an update on themeforest, but he didn´t fix the ie7 problem and looks like he is not able (or willing) to give an answer.

    If this problem has really no solution, you should change the themeforest specification description, because in this casr the theme isn´t compatible with the ie 7.

    But I´m still hoping for a solution.

    Regards

    Olli

    #72075

    Hi Olli,

    I just sent an email to Kriesi asking about this and linking to the thread once again. I know he has been very busy getting out some new themes but agree it should definitely be addressed one way or another as soon as possible.

    Regards,

    Devin

    #72076

    Hi!

    Hey! Just to keep you posted: The next update will be available soon and we will try to find a solution for this bug and ship it with the update :)

    Best regards,

    Kriesi

    #72077

    Hi Kriesi,

    thank you, I´m sure you will get it ;)

    Best regards,

    Olli

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Content issue with IE7’ is closed to new replies.