Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #14381

    Hi,

    I’m having a problem creating subpages. After saving they appear as main pages, on the menu bar. It used to work before? How can I solve this?

    Many thanks!

    Best,

    Poirot

    #83237

    Hi,

    I’m not sure I understand what you mean. Can you post a link to your site?

    Regards,

    Ismael

    #83238

    Hi Ismael,

    Thanks for your fast reply. Sure, but can I send it directly to your email?

    The problem is that instead of 7 pages in the main navigation (of which 1 page has 5 subpages), all pages appear on top. Thus, no subpages.

    But I’ll send you a link so you can see.

    Best,

    Poirot

    #83239

    Hi,

    Actually what is happening is I can’t drag-and drop subpages in the WordPress Appearance>Menu editor. I saw a post here from someone else who had this problem, but apparently he found the solution and the issue is closed.

    Best,

    Poirot

    #83240

    Hi Ismael,

    Sorry for these messages, but I’m only trying to help find a solution :)

    I realized that the subpages are working (as a drop-down menu), but not when I try to customize them through Appearance>Menu. And that’s exactly what I want to do…

    In other words, I when I drag&drop in Appearance>Menu, and save the menu, then I get all subpages listed in the main navigation (and no drop-down menu’s).

    Some things I did to find the problem, but didn’t work:

    – I have desactivated plugins;

    – I have reinstalled WordPress;

    Best,

    P

    #83241

    Hi P,

    Additionally, try deactivate the theme and see if it happens while using one of the default themes like twenty eleven. Make sure that there are no plugins that have modified the WordPress installation or that might still be active (even drop ins like Jetpack).

    As far as I know Corona doesn’t modify the built in menu editor so there shouldn’t be anything in the theme that is causing the issue you are describing.

    Regards,

    Devin

    #83242

    Hi Devin,

    Thanks for your help, and sorry for my late reply.

    I have no explanation for it, but saving custom menu’s is working again. I tried using IE and it worked, now also again on Chrome :)

    I tried your suggestion before but it didn’t work, so maybe this was just a temporary bug?

    Best,

    Poirot

    #83243

    Hi Poirot,

    It’s possible it was a browser issue or a hiccup with how WordPress saved the menu the last time. Glad it’s working again for you.

    Regards,

    Mya

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Creating subpages in menu bar’ is closed to new replies.