Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #97

    My cufont fonts are not showing in IE7 .. any fix for this ? .. thanks in advance! i love the theme!

    Regards,

    Jon

    #29792

    Hey Jon. I am not yet sure why this happens for some of you. Could you tell me which browser exact version and which operating syste you are using? Thanks a lot ;)

    #29793

    Hi Kriesi … the version of IE i testes is 7.0.6000.17037 … all cufonts appear desabled. I tried to double check for compatibility issues online in a render engine here too: http://ipinfo.info/netrenderer/ (when i choose IE7 the result shows cufon not showing too) What do you referr with operation style ? .. i am using style1.css … the boxed style … which in all other browsers (FF, IE8 and CHROME) works wonders… i mean .. i really LOVE the theme.. but i cannot deliver to my customer with this issue …

    thanks in advance

    #29794

    Hi .. i found this.. http://wiki.github.com/sorccu/cufon/faq see point #1 ..

    how can this be applied ?

    please advice

    #29795

    Hey thanks for helping out on this one! Applying this is really tricky, I will do it myself and then update the theme on themeforest later today ;)

    Good find! :)

    #29796

    I am Glad I could help… ! Please let me know when the update is up in TF… again thank you..

    #29797

    I will drop a notice on twitter and at my facebook page once it is accepted ;)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Cufon not working in IE7’ is closed to new replies.