Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #25681

    Hi guys,

    Not the biggest issue in the world but if there’s an easy solution would like to fix it

    My URL for blog category pages should be:

    site.com/blog/category/widgets/

    and it is, for all categories UNLESS the category is a parent category…then URL returns to default…

    site.com/?cat=618

    child category for this parent is fine… site.com/blog/category/parent/child/

    Any ideas?

    Posts are imported from a live blog using other theme and this issue didn’t exist, so I’m thinking its an Enfold related quirk

    blog at **http://livedealer.org/dev/blog/**

    permalink setting: custom: /blog/%year%/%monthnum%/%postname%/

    #127839

    Hi,

    I think your site is down: http://livedealer.org/dev/blog/.

    Please flush the permalink settings a few times. Change settings then save, then change it again. Do this a few times.

    Regards,

    Ismael

    #127840

    Hi Ismael

    changed permalink settings a number of times and problem still exists.

    could it be something else?

    #127841

    This is definitely a wordpress/widget code bug. I can reproduce the issue on my server but it also occurs with any other theme (like the default TwentyTwelve theme). Imo it’s related to the “category select box” script. You can fix it by deselecting the “Display as dropdown” option (category widget). You can also try another category widget plugin like: http://wordpress.org/plugins/extended-categories-widget/

    #127842

    nice one thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘curious blog category permalink problem’ is closed to new replies.