Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #238985

    I have added a custom css class to the special heading. Every time that I make a change to the page, I have to re-enter the custom css classes because they are not saved. Any thoughts?

    Previously I had added a custom function to the child theme functions file.

    add_theme_support(‘avia_template_builder_custom_css’);

    Not sure if this is something that is unnecessary with the new theme version or some other issue.

    Please advise, thanks.

    -peter

    #240380

    Hi Peter!

    Sorry to hear you are having problems saving the custom css, have you tried to add those directly to styles.css on the child theme ? and then uploading the file via ftp ? , let us know if that help you solve your problem.

    Best regards,
    David

    #240798

    David,

    Sorry, I’m not sure that I made myself clear.

    I have added the function:

    add_theme_support(‘avia_template_builder_custom_css’);

    To my child theme’s function file. When I first input a custom css name in the new custom css field, everything works fine, but if I go back and edit that page, the custom css field is empty. So, everytime I edit the page, I have to re-enter the custom css class in the custom field. Any suggestions?

    I’ve updated to 2.6.2 using child theme

    #240813

    by the way, I noticed that the custom css names are saved in the fields of all other objects, except for the special heading content box. That one is where the problem is.

    #241058

    Hi!
    thanks for the notice. I will try to reproduce the issue and see if I can come up with a fix :)
    Cheers!
    Kriesi

    #251385

    Hi!
    Found a fix and will add it to the 2.7 version of the theme ;)
    Regards,
    Kriesi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Custom CSS Class not Saving 2.6.1’ is closed to new replies.