Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6295

    I created a dynamic template for my homepage and then created a page that used that dynamic template. I am running the site as a One Page Portfolio and when I add the element, none of the content I created in the dynamic template displays.

    Additionally, as a separate issue, when I preview the page the widget heading text for the two columns I created doesn’t display as an <h3> tag. It is much larger and unattractive.

    This is a pretty nice looking theme but I have so far found it to be somewhat buggy.

    #53647

    Hey,

    the one page portfolio and the template builder use two different editors. You can create an “one Portfolio Page” (Coalition > One Page Portfolio) and template for “other/external” pages (Coalition > Template Builder). The one page portfolio needs tobe the frontpage (No static homepage set @Settings > Reading).

    Re H3 issue – please post a link so that we can investigate the html/css code?

    #53648

    Ah, I understand. That fixed the dynamic template problem.

    However, the <h3> tag still does not display the proper font: http://mackaudio.biz

    #53649

    Hey,

    the font-size of your h3 tag is controlled in your style.css

    h3, legend

    Change the font-size to your preferred size. Is it only the size that bothers you or is it the entire font? If so please be specific about what you’d want it to look like. I hope this helps :)

    #53650

    The problem is that it displays correctly when I manually input the two columns in the content area of the page. However, when I try to use the dynamic template, it comes out looking like what you see. I don’t understand why it would be different. Any ideas?

    #53651

    Hey,

    try to add following css code to css/custom.css:

    .dynamic_template_columns h3, #top .dynamic_template_columns .widgettitle, #top .dynamic_template_columns .widgettitle a{
    font-size: 10px;
    font-style: normal;
    font-weight: bold;
    letter-spacing: 1.5px;
    text-transform: uppercase;
    }

    #53652

    That did it! Thank you.

    #53653

    Glad that I could help you :)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Custom Template not displaying’ is closed to new replies.