Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #16301

    Hallo,

    seltsamerweise geht der slider nicht mehr.

    Ich habe schon in diesem Forum gesucht und alle plugins deaktiviert. Hat sich nichts geändert der slider geht immer noch nicht.

    Habe danach Propulsion auf die neuste Version 1.6 aktualisiert.

    Geht immer noch nicht.

    Interessanter weise funktioniert der Slider wenn ich auf “Vorschau der Änderungen” klicke.

    Nur eben “live” klappt er nicht.

    Woran kann das liegen?

    #91014

    Hi kugelblitz,

    I can’t understand the language you are using. Let me tag the rest of support.

    Regards,

    Ismael

    #91015

    Hallo,

    Bitte teilen Sie uns die Adresse der Webseite, wo das Problem geschieht. Ich verwende einen Übersetzer, um mit Ihnen so versuchen Sie bitte nicht, den Slang verwendet der Übersetzer nicht verstehen und Pleae erklären, das Problem deutlich zu sprechen. Wir brauchen die url zu helfen.

    Thanks,

    Kerbe

    #91016

    Hello Kerbe,

    Hello Ismael,

    sorry for the “German” I used. thought “kriesi.at” is from Austria.

    Thanks alot for your Reply.

    The URL is http://kreativer-raum-koblenz.de/

    I have set up a Page with slider Images that shall appear on the front page.

    That page is http://kreativer-raum-koblenz.de/slideshow/

    The Slideshow works fine on that page.

    Next thing that I have set up is a FrontPage

    Propulsion -> Template Builder -> Create a new Template “Frontpage”

    Added some Elements

    Added the Element “Slideshow”

    Which Slideshow? -> Choose a Page

    Select Page? -> slideshow

    Save all settings

    So what am I getting wrong?

    #91017

    One more note.. the slideshow was working before..

    It “suddenly” stopped showing up.

    I disabled all Plugins and cleared the custom.css but still the slider did not show up.

    So I updated Propulsion to 1.6 but no success on the slider so far.

    Now the CSS File and all used Plugins are back active.

    #91018

    Hi!

    Hast du schon probiert ein anderes Template mit einer Slideshow zu erstellen? Tritt der Fehler nur mit dem Frontpage Template auf?

    Best regards,

    Peter

    #91019

    Hey Peter Dude,

    looks like setting the template, Page and slideshow up new fixed the issue.

    Thanks for the hint.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Der Slider geht nicht mehr.’ is closed to new replies.