Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13543

    Urgent help guys!!!

    I imported the dummy data to retrieve a form and when I tried to open my site it was all gone back to original settings and everything.

    I backed it up deviously to importing the dummy data, however when I reinstalled it my site now is in a total mess.

    See here … bit.ly/Ljcyym

    I’m starting to put all the buts together again, and most of the data is in the dashboard, pages, blog content, etc… but it just doesn’t show up when you click on the main menus.

    Also the content from my dynamic templates have vanished. You can still see their names on the template builder, but no content.

    Additionally my front page now displays a gigantic socket and footer that take most of the site.

    I need urgent help here. I told come clients my new website was live and now it just hell.

    Any help will be much appreciated.

    Cheers.

    Zorrrrro

    #79635

    The only page that seems to work fine is the blog. This shows the right height for the footer and the socket, the way it should go for the rest of the site as well. But for the rest I need help.

    Thanks in advance!

    Zorrrrro

    #79636

    Ok, guys…. Managed to sort it out in the end, so sorry about the panic earlier.

    What happened was that as I imported the Dummy Data, the Dummy Data destroys your Dynamic templates and these need to be created again from scratch. A good solution to help anyone else in the same situation it to take screenshots of your Dynamic templates so you know what content you have, should you find yourself in the same situation.

    Thank you guys anyway. Have a great weekend, I will.

    Cheers

    Zorrrrro

    #79637

    Hi Zorrrrro,

    Glad you figured it out. Thanks for posting how you worked it out!

    Regards,

    Mya

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Dummy Data Disaster, URGENT HELP, please!!!’ is closed to new replies.