Tagged: ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #25745

    Hello,

    I just upgraded my theme from 1.7 to 1.7.1 and I am having some issues with Easy Slider. Navigation arrow link on each side are linked to #next and when I click it instead of it sliding new image in it scrolls me all the way to the bottom of the page. Currently I simply hid arrows with:

    .avia-slideshow-arrows {

    display: none;

    }

    But I would like an actual fix. I already tried reinstalling the whole theme (aka replacing all files instead overwriting new ones for 1.7.1).

    #128049

    Hi emi56,

    It sounds like you may have a color section named #next as an achor. If you can provide a link to the page we’ll take a look and inspect the code to see for sure.

    Regards,

    Devin

    #128050

    I have the same problem: Here is the page: http://onesourcegraphics.org/?page_id=1195&preview=true&preview_id=1195&preview_nonce=f274f943fd

    Additionally, I’m having problem with the RSS, can you look at that also?

    #128051

    Hi TonyMack,

    There are a number of javascript errors on that page and I’m guess in your case a plugin is causing a conflict with the slider.

    You can try disabling all active plugins and then checking it again. Then re-activate them one by one to find the offending plugin.

    Your RSS feed seems to be working fine from what I can see: http://onesourcegraphics.org/feed/

    Regards,

    Devin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Easy slider nav arrows issue’ is closed to new replies.