Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #28224

    I am having a problem that arose recently for no apparent reason. The easy slider I have on the lower part of the page will not cycle past the second image any more.

    see here: http://www.wallerforcolorado.com

    What could be the problem and why would it randomly stop working.

    #136903

    Hey,

    Please update to Enfold 2.0.1. This will fix the slider issues. You are using 1.6.

    Regards,

    Ismael

    #136904

    i THOUGHT i HAD THE 2.0.1 VERSION ON, BUT THE SLIDER IS STILL NOT WORKING ON CMP.CHRISTOPHERMATTHEWSPUB.COM

    #136905

    Please reupload the woocommerce plugin folder and check the folder permissions. It seems like at least one js file is missing or the sever blocks the access to it and this causes a global js error which breaks our slider script too. Your website gives me following error

    Failed to load resource: the server responded with a status of 406 (Not Acceptable) http://cmp.christophermatthewspub.com/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/jquery-cookie/jquery.cookie.min.js?ver=1.3.1

    You can also deactivate WooCommerce to fix the issue but obviously this is not a solution if you want to use the plugin.

    #136906

    I reloaded Woo Commerce, and the slider is still not working. Sorry, but I’m not sure what you mean when you say ” or the sever blocks the access to it.” What might the server be blocking access to?

    #136907

    Hi,

    You still don’t have the latest version of Enfold. Please download the theme on your themeforest account and update your installation. You also have a lot of plugins installed. Please try to deactivate them. If you have a cache plugin, please flush the permalink settings.

    Regards,

    Ismael

    #136908

    It was the theme version that was the problem. Thanks. Resolved

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Easy Slider Won't Cycle Past Second Image’ is closed to new replies.