Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6364

    Hi,

    I didn’t find an active topic, so I create it.

    I Installed the elementia in live (www.beflow-consulting.biz) and the client complains that the slider in IE9 doesn’t work.

    I guess that you know this problem.

    Could you answer to me (and us):

    – if you plan to solve this problem?

    – when do you plan to give us a fixing package?

    – Does it exist an alternative solution during you are working on this pb?

    Thanks in advance for your cooperation.

    Best regards

    philippe

    #53898

    Hey!

    Please open your custom.js file in folder /JS/ and search for a function called kriesi_image_preloader

    replace it with this function:

    http://pastie.org/2693376

    cheers

    Kriesi

    #53899

    Thanks, it works.

    i close this topic.

    Just a last question : does it exist a package for “elementia template” which contains all the fixs?

    Best regards

    Philippe

    #53900

    As far as I know there’s no updated tf package. However I’ll ask Kriesi to upload one.

    #53901

    Has there been any work/updates to this problem? We have a live site using Elemtia at http://www.ideate.com and are hoping for a solution soon!

    Thank you for all of your hard work!

    #53902

    No but I uploaded the modified custom.js file here: http://www.mediafire.com/?htn8g0hgryha5ct

    Just replace elementia/js/custom.js with the modified file.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Elementia slider doesn't work in IE9’ is closed to new replies.