Tagged: ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #26963

    Finally I bought the item and find it fantastic and I am very happy in all browsers except IE.

    I’m testing the initial version with your “dummy data” loaded on my website:

    http://www.escalamas.com/cms1 and not see properly with IE10.

    http://imageshack.us/a/img856/6718/kqnq.png

    http://imageshack.us/a/img823/1973/i1a8.png

    The columns and other elements seems as if not addressed properly in this browser, but errors are widespread throughout the web.

    My version of browser and OS.

    http://imageshack.us/a/img43/3807/drlo.png

    In the specifications set that is compatible from version IE8, IE9 and IE10.

    And IE10 is the last … do you look this, please?, Many customers use IE and would have to be compatible ..

    Thank you very much!

    Xavier.

    #132272

    Hi,

    Enfold is fairly compatible with IE10, this is what I have on my end when I view it using Internet Explorer 10.

    I won’t be surprise if it is causing issues on IE8 and 9.

    Regards,

    Ismael

    #132273

    Hi Ismael, it works for you but I do not as I have sent screenshots.

    I tried from several different versions IE and not working properly.

    I would ask you to give me screenshot of the version of IE you use and the OS.

    Many customers will have that problem and I have to be able to give solution.

    Thank you!

    Xavier.

    #132274

    Solved, thanks!!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘enfold initial version theme with dummy data does not display correctly in IE10’ is closed to new replies.