Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #208657

    Hi
    I just purchased and have tried to install the theme 5 times (via FTP) and it just does not install correctly. I get a blank page and error referring to a style/template missing. When I view my website, I see it is using Enfold.

    I have reverted to my Sterling theme by renaming the Enfold theme so I can access my website. My website is located here:

    http://lysejewelry.wpengine.com/shop

    Thanks
    Lyse

    #208659

    Hi
    Here’s the reported error I received from WP Engine support:
    [Sat Jan 11 17:40:16 2014] [error] [client 173.217.8.71] PHP Fatal error: Cannot redeclare layerslider_load_lang() in /nas/wp/www/cluster-1590/lysejewelry/wp-content/themes/enfold/config-layerslider/LayerSlider/layerslider.php on line 117, referer: http://lysejewelry.wpengine.com/wp-admin/update-core.php

    Hope this can help you resolve my problem

    Lyse

    #208706

    Hi!

    Try following along with this video step by step after deactivating all active plugins (every single one including any drop ins like Jetpack): https://vimeo.com/64927356

    Regards,
    Devin

    #208907

    Hi Devin,
    I found the problem. It was with the Layer Slider WP. The previous theme was also using the plugin, so it caused a conflict. I got rid of my older theme and the plugins for it and the installation worked.
    Thank you for the quick response.
    Lyse

    #208955

    Hey!

    Glad it is working now. :)

    Cheers!
    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Enfold installation issue’ is closed to new replies.