Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #28007

    Hi Guys

    Since updating to latest theme files, the search button and also the “View All Results” buttons do not work. They both just refresh the home page. The dynamic list is working fine. It’s more if I hit View All Results or just type a word and hit enter.

    Any suggestions?

    Thanks in advance.




    Hi Jase,

    The first thing to do would be to update your theme files to the newest version available from your Downloads on Themeforest. Version 1.9.1+ is required for WordPress 3.6 compatibility and there were also some new features in 2.0.

    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP:




    Hi Devin

    Yes they are updated however the theme number did not update. I only updated all the files on the 22nd the same day they were released. So I have the very latest theme files installed despite it saying 1.8. I uploaded all your change log files.

    So the above issue still exists. Please advise.





    The version number should change if you really updated the file. It should say 2.0.1 on the version number. Please download the latest version on your themeforest account then manually upload it via FTP or your cpanel.




    Yes I did that. All files went up I guarantee you 1000% What I didn’t do was update the style.css file with the new number. I did update all the files. I just didn’t go in physically and update the number to the latest theme number. But it’s all there.

    I will update that number now…. but I will still need to find out about the above.

    Thanks very much




    It seems like the standard search query doesn’t work in your case. Eg doesn’t work but the same search works on the demo page:

    Try following

    1) Deactivate all plugins and check if the search works. If yes activate them one by one until the search doesn’t work again.

    2) If 1) does not solve the problem upload all wordpress and theme files again. Use the latest versions (wp3.6 and Enfold 2.0.x).

    3) If 2) doesn’t work go to Settings > Permalinks and hit the “save” button to flush the rewrite rules.


    Hi There

    Thanks for your reply. I did all of that and yet still no result. Any ideas?




    In this case I’d contact the hoster – ask them if any redirect rules are in place which can block or affect search queries. You can also try to switch to another theme (like TwentyTwelve). If this link: still redirects you to the front page it’s definitely a sever configuration issue.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Enfold Sear Results Not showing’ is closed to new replies.