Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #26635

    Hi there,

    I am helping a friend here. The site is:

    http://www.barryyochlaw.com/

    We just did a clean instal of the enfold theme and press the button to add dummy content. As you can see by visiting the site, it looks broken. I can see the error message “[LayerSliderWP] Slider not found” but I really don’t know what’s wrong or how to fix it. We use Dreamhost and they confirm the issue is with the theme (or install). We have deleted that dummy content as well as removed the theme folder from the FTP site and re-installed everything three times total.

    Any help would be appreciated ASAP.

    - Matt

    #131100

    1) Please go to Appearance > Menus and assign the menus to a “theme location”.

    2) Go to the front page and check which layerslider is selected (Advanced layout). Try to change the slider and save the page. Then you should get rid of the “[LayerSliderWP] Slider not found” message and the slider will be displayed instead.

    #131101

    RE 1: Currently “main menu” is assigned to “enfold main menu” as expressed under the “theme locations box” so I don’t see what to do differently here:

    RE 2: I can’t find “advanced layout”. When I go to Pages >> I don’t see any “front page”. I do see “Home Page” but I don’t see “advance layout”. I also looked all around the theme and various menues for anything I could find relating to “front page” or “advance layout” and found nothing. I did find the “LayerSliderWP” menu and realized the first one starts with ID=3. I deleted everything there and hit the “import sample sliders” button and noticed that the idea continued on starting with “4”. Nothing changed on the site..

    FIND: If I click a link from the current homepage, the site snaps in and works.

    I bet you can figure this out. Thanks!

    #131102

    NOTE: the theme snaps to place because the link goes to your website version of the theme (leaving the barryochlaw.com) domain all together.

    #131103

    Hi there, I am still needing assistance on this topic. Any thoughts?

    #131104

    Hey!

    Please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.

    Regards,

    Best regards,

    Peter

    #131105

    Okay the admin info was just emailed to you using the wordpress “setup new user” as admin. Look for it. Thanks!

    #131106

    Hey!

    It works now. I had to save the “Homepage” again and I deleted some duplicate menu items (Appearance > Menus).

    Best regards,

    Peter

    #131107

    Thank you!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Error: [LayerSliderWP] Slider not found’ is closed to new replies.