Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #14312

    Hi,

    I purchased and installed the Color Swatches & Photos WooCommerce extension. It works well except that my featured product image, although part of the gallery, does not display. Any idea what may be causing this to happen?

    See an example here:

    http://tremblaytechweb.com/TWdev/shop/simms-headwaters-pro-waist-pack

    Much appreciated,

    Lyse

    #82892

    Hi

    Actually, I tried to reload the featured image and the first page display, it’s there, but once I select a swatch color it disappear. Perhaps this issue should be open with WooCommerce instead of here?

    Thanks,

    Lyse

    #82893

    Hi,

    Here’s the response I got from WooCommerce extension support with regards to my selected featured image no longer being available once I select a swatch image:

    “This is not an issue and is the way the extension is supposed to work as usually with products with swatched you do not use a featured image only swatch images. …..If you use a featured image you have of the tacklebag filled with products is not related to a product variation so it will show when the page first loads, if you click a variation swatch that variation image will then load removing the featured image. As the featured image has no swatch you cannot select that image to display again hence the reason you cannot see it again until a page reload.”

    Thanks,

    Lyse

    I hope this explains things a little better.

    #82894

    Hi,

    Just figured a way around this issue. I changed my featured image to be one of the swatches and my image is there as part of the gallery.

    I’m happy with that.

    Thanks

    Lyse

    #82895

    Hi tremblayly,

    Sorry for the delay in the response. :( Anyway, Glad that you were able to fix this issue yourself. :)

    Regards,

    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Featured Image not being used’ is closed to new replies.