Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #18023

    Hi everyone,

    We recently moved our site (i.e. content) from ffnblog.com over to fabulousfemalenetwork.com

    Once we moved everything over, we found our featured images aren’t loading. We’ve tried re-uploading posts, reinstalling the theme… but no actual window will pop up when you click upload for featured image. Our previous images are visible when you edit the post in full (the little window shows the featured image) but nothing happens when clicked.

    #97937

    The slider doesn’t work because the jquery js libary is missing on your server. When I try to open it in my browser: http://fabulousfemalenetwork.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.2 I get an error message.

    There’re two possible solutions:

    1) Check the folder permission of your wp-includes folder – maybe you block the access for external visitors.

    2) Some default wordpress files are missing – in this case redownload wordpress 3.4.2 from: http://wordpress.org/ and upload the php, js, etc. filesagain by using a ftp software like filezilla.

    #97938

    I’m having a similar problem,

    http://www.keriehoy.com

    It was working but now isn’t…

    I can see in the error console, something isn’t quite right in the custom.js file

    TypeError: ‘undefined’ is not a function (evaluating ‘portfolioSorter.kriesi_portfolio_sort({items:’.sortable’})’)

    Any ideas?

    Thanks

    Jamie

    #97939

    Hi!

    Maybe a plugin causes a js conflict/error. Try to deactivate all third party plugins and check if this solves the issue.

    Regards,

    Peter

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Featured Image not loading on homepage’ is closed to new replies.