Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #256031

    Since updating to latest version of theme and WP 3.9 I can no longer set a featured image in posts, you set featured image on edit post page, click update post and the featured image is no longer there?

    Thanks.

    #256200

    Hey bnm!

    Please update Angular to theme to the latest version 1.8 via FTP – http://vimeo.com/67209750

    Best regards,
    Yigit

    #256202

    I already have angular 1.8

    #256204

    Hi!

    Please flush cache few times and refresh your page. If that does not work, please post temporary admin login here privately so we can take a look

    Best regards,
    Yigit

    #256231
    This reply has been marked as private.
    #256236

    Hey!

    I have just checked your website and i was able to add Featured image to blog post and portfolio post. I have created one private example for both. Please go to Posts and Portfolio Items to check them.
    Which browser and OS are you using? And can you post a screenshot of the issue you are having?

    Regards,
    Yigit

    #256255
    This reply has been marked as private.
    #256256

    Hi!

    You can remove it from there actually. You should add it in Featured Media section – http://i.imgur.com/7S412Bc.png

    Best regards,
    Yigit

    #256263
    This reply has been marked as private.
    #256266
    This reply has been marked as private.
    #256924

    Hi!

    Open up wp-content/themes/angular/includes/admin/compat.php and delete

    
    add_action('avia_meta_box_save_post','avia_backend_compatibility_featured_image',10,2);
    

    By default the theme will try to set the first slideshow image as featured image and this function makes sure that the featured image gets deleted if no slideshow image is set. By deleting this line you can set a featured image even if no slideshow image is set.

    Cheers!
    Peter

    #258533

    That’s working fine now, thanks.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Featured image not working’ is closed to new replies.