Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #18991

    Hi

    I’m having trouble uploading a featured image to a product, i have watched the video and have woo commerce before, but when i go to upload a featured image to a product there is no response from the ‘set featured image’ link when I click it. I’m suing the latest installs of wordpress and woo commerce and have tried Firefox and safari but nither seems to work. Please help

    cheers

    steve

    #101662

    Maybe a third party plugin causes a js conflict/error on the admin screen. Please try to deactivate all plugins and check if this solves the issue. If yes activate them one by one again to find the incompatible plugin.

    #101663

    Brilliant, that worked, thanks so much, I didn’t actually have any other plugins installed on the site, but there was an issue with the host having an web accelerator that was doing the damage.

    One other question. On the check out page the cart subtotal and order total fields are white and so is the text so it doesn’t appear

    have a look here http://www.realdeal.forgeonline.co.nz/cart/

    I sthere a way I can add some css to change this

    cheers

    steve

    #101664

    Hi Steve,

    Try to add this code in your Quick CSS (Abundance > Theme Options > Styling) or the custom.css file (located inside the css folder of your theme’s folder):

    .cart_totals table td span {
    color: black;
    }

    or this one (if the code above doesn’t work):

    .cart_totals table td span {
    color: black !important;
    }

    Hope this helps. :)

    Regards,

    Ismael

    #101665

    Thanks so much, that worked a treat.

    I also have a problem with woo commerce.

    I have a product that is variable. 128 variations in all. For some reason each time I try and save the variations, some of them don’t save or become unselected. I tried changing the theme and the variations worked fine, but I really want to use this theme as it so good. have you come across this before , any ideas

    thanks so much

    cheers

    steve

    #101666

    I didn’t come across this before. Maybe try to increase the allocated memory: http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP – I’d set it to 128M or ask your hoster to increase the php execution time (eg to 60 seconds).

    #101667

    Hi,

    Thanks for getting back to me, I’ve already tried that but it doesn’t seem to help.I’ve disabled all other plugins and so I only have the theme and the woo commerce installations.

    Thanks anyway

    cheers

    steve

    #101668

    Hi Steve,

    You’ve changed the php execution time as well?

    The theme is using some additional resources and features so it may need more server resources. If nothing else, you can switch to twenty twelve or something else when editing products and switch back when you are done. Its not ideal, but I don’t know what else it could be if you’ve increased the available memory and execution time.

    Regards,

    Devin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Featured Image upload not working’ is closed to new replies.