Tagged: ,

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #21782

    Hi,

    In “Featured Media – add any number of images and / or videos”, does not appear the button “Add external video by URL”.

    Thanks in advance and congratulations for your work,

    Eugenio

    #113095

    Hi Eugenio,

    Can you post a screenshot? The Featured Media should have 2 green buttons Add image to slideshow and Add Video or Iframe by URL.

    Regards,

    Ismael

    #113096

    Hi Ismael,

    I have only “Add image to slideshow”, this is my problem:

    http://www.eubagconsulting.com/video_link_problem.png

    Regards,

    Eugenio

    #113097

    Hi Eugenio,

    I’d like inspect the issue further. Can you create a temporary admin account? and send the login details to sighlence13[at]gmail[dot]com. Kindly include a link to this thread on your mail.

    Regards,

    Ismael

    #113098

    Hi Ismael,

    I just sent it off to you again. Thanks, I appreciate it.

    Eugenio

    #113099

    Hi Eugenio,

    I just checked the backend and it seems that there is no error appearing. Did you make any changes in wp-content/themes/propulsion/framework/php/class-htmlhelper.php? Try downloading the latest version of propulsion in themeforest and update your theme. Make sure to backup the database and theme files first.

    Regards,

    Ismael

    #113100

    Hi Ismael,

    I have not bought Propulsion theme, I am using Choices Theme, the latest version (1.7) from Theme Forest. There are newer versions of Choices?

    Regards,

    Eugenio

    #113101

    Hi Eugenio,

    Sorry about that, I’m not sure why I end up testing the propulsion theme. I’ll be posting to this thread again shortly. I apologize for my mistake.

    Regards,

    Ismael

    #113102

    Hi Eugenio,

    I think this is a bug in Choices 1.7, I’ll be tagging Kriesi to notify him on this issue. This will just be a temporary fix, kindly open wp-content/themes/choices/framework/php/class-htmlhelper.php and find this code (line 650):

    $output .= '	<span class="avia_style_wrap avia_upload_style_wrap">';
    //generate the upload link
    $output .= '<a href="#" class="avia_button avia_gallery_uploader" title="'.$element['name'].'" id="avia_gallery_uploader '.$element['id'].'"';
    $output .= 'data-label="'.$element['label'].'" data-video-insert = "avia_video_insert"';
    $output .= 'data-attach-to-post = "'.$postId.'" ';
    $output .= 'data-real-id="'.$real_id.'" ';
    $output .= 'data-this-id="'.$element['id'].'" ';
    $output .= '>'.$video_button.'</a>';
    //end link
    $output .= ' </span>';

    replace it with:

    $output .= '	<span class="avia_style_wrap avia_upload_style_wrap">';
    //generate the upload link
    $output .= '<a href="#" class="avia_button avia_gallery_uploader" title="'.$element['name'].'" id="avia_gallery_uploader '.$element['id'].'"';
    $output .= 'data-label="'.$element['label'].'" data-video-insert = "avia_video_insert"';
    $output .= 'data-attach-to-post = "'.$postId.'" ';
    $output .= 'data-real-id="'.$real_id.'" ';
    $output .= 'data-this-id="'.$element['id'].'" ';
    $output .= '>Add external video by URL</a>';
    //end link
    $output .= ' </span>';

    Regards,

    Ismael

    #113103

    Hi Ismael,

    I have replaced the code in the file, but the problem is not solved.

    Regards,

    Eugenio

    #113104

    Hi Eugenio,

    Sorry for the late response. Can you give me an ftp access and send the login details to my email? I’d like to inspect the file further.

    Regards,

    Ismael

    #113105

    Hi Ismael,

    I sent to you the modified file.

    Regards,

    Eugenio

    #113106

    Hi Eugenio,

    I’ve tagged the topic for Ismael so he can easily get back to you :)

    Regards,

    Devin

    #113107

    Hi Devin,

    I am preparing a temporary ftp account to test some files for Ismael, then i send to your email.

    Thanks,

    Eugenio

    #113108

    Hi Eugenio,

    Finally, I found out what caused the issue. I have replaced this code in wp-content/themes/choices/framework/php/class-htmlhelper.php:

    if(!empty($video_button))
    {
    $output .= ' <span class="avia_style_wrap avia_upload_style_wrap">';
    //generate the upload link
    $output .= '<a href="#" class="avia_button avia_gallery_uploader" title="'.$element['name'].'" id="avia_gallery_uploader '.$element['id'].'"';
    $output .= 'data-label="'.$element['label'].'" data-video-insert = "avia_video_insert"';
    $output .= 'data-attach-to-post = "'.$postId.'" ';
    $output .= 'data-real-id="'.$real_id.'" ';
    $output .= 'data-this-id="'.$element['id'].'" ';
    $output .= '>Add external video by URL</a>';
    //end link
    $output .= ' </span>';
    }

    to this one:

    $output .= '	<span class="avia_style_wrap avia_upload_style_wrap">';
    //generate the upload link
    $output .= '<a href="#" class="avia_button avia_gallery_uploader" title="'.$element['name'].'" id="avia_gallery_uploader '.$element['id'].'"';
    $output .= 'data-label="'.$element['label'].'" data-video-insert = "avia_video_insert"';
    $output .= 'data-attach-to-post = "'.$postId.'" ';
    $output .= 'data-real-id="'.$real_id.'" ';
    $output .= 'data-this-id="'.$element['id'].'" ';
    $output .= '>Add external video by URL</a>';
    //end link
    $output .= ' </span>';

    Regards,

    Ismael

    #113109

    Hi Ismael,

    Perfect ! Great support !

    Thanks,

    Eugenio

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

The topic ‘Featured media’ is closed to new replies.