Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #14709

    Hi.

    I have problem with widget recent posts in footer on archive page – portfolio categories

    http://new.kufieta.pl/portfolio_entries/skrobaki-kolekcja-x-line/

    On the other sites is ok.

    Do I need something to set?

    Regards

    Adam

    #84611

    Hi Adam,

    Not sure why this is happening and I can’t reproduce the problem. I also can’t think of any solution for it, so I’ll tag the rest of the support to check the issue.

    Regards,

    Ismael

    #84612

    Hey!

    Try following – open up includes/loop-portfolio.php and replace:

    unset($avia_config['avia_is_overview']);

    with:

    wp_reset_query();
    unset($avia_config['avia_is_overview']);

    Regards,

    Peter

    #84613

    Unfortunately, it does not work :-(

    #84614

    Hey!

    I tagged this thread for Kriesi’s attention.

    Best regards,

    Peter

    #84615

    Hey!

    any plugins running that might interfere? any code modifications we should know of? never encountered an issue like this before…

    Regards,

    Kriesi

    #84616

    Hi.

    No modyfications. From plugins only WMPL and WordPress SEO by Joost. I have no idea what to do. The wbsite is ready. Only this one bug left.

    Regards Adam

    #84617

    Hi Adam,

    I seem to remember there was an issue with Woo Commerce and the recent posts widget but I can’t find the source for it at the moment. Can you try using a different plugin for your recent posts and seeing it that gives you any issues.

    This is the quickest way I can think of to get you all finished and online asap.

    Regards,

    Devin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Flagship – widget recent posts in footer don't display posts on archive page’ is closed to new replies.