Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
  • #221900

    Doesn’t matter if I use flexible grid or others – nothing works. Flexible grid was the default and worked fine. Logged in to update WP because menu bar wasn’t appearing on the side (this happened across several of my sites) and updated plugins and now not working.

    Instead of displaying flexible grid, pictures are just displayed in extra large size in the background. I need to know what’s going on here as customers cannot see pics displayed in this manner.



    Hi wastelandchic!

    Can we see your site and issue live? Have you updated the theme recently?




    The website is

    I have not updated the theme recently, but should we need to, how would we go about updating the theme.




    Please download the latest version of the theme then update it via FTP. Watch this video by Devin:



    OK updated according to the instructions. Now version 2.5. Nothing has changed. Galleries still not appearing in any way, shape or fashion. The pictures in the background are HUGE. So, what can we try next?



    Please create us an admin account and post the login credentials as private reply. We’ll check the configuration of the galleries.


    This reply has been marked as private.
    This reply has been marked as private.

    So guys? Any idea what’s going on here? I’m losing business while you try and resolve this. I would appreciate someone having a look at this problem sooner than later.



    Ummmmmmm, so? I’m really not sure what I have to do next to get this resolved. This is a business website, and as such, I’m losing that businss because my site isn’t working.

    Not trying to be a pain here, but if your site was down and you were losing business, I bet you’d get it resolved…..


    Where exactly is the issue happening? I just created a test page and it has no issues:

    I couldn’t find a page with any errors when looking through things just now.

    I apologize for not getting back sooner, I’m not sure why there was such a delay. I cleared our queue of anything older than 24 hours yesterday so this should have shown up then.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.