Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #20933

    How do you make the captions for the homepage slider “fly” in like the demo version. http://hallabronfamily.com

    #109709

    Hi godjmagno,

    Edit the page you have set as the Frontpage, then find Featured Media. Click Show on the image you want to have the flying captions. Inside the Default Options tab, add a Caption Title and Caption Text. Open the Caption Advanced tab and below it set Caption Animation to Left/Right slide in then update the page. Hope this helps.

    Regards,

    Ismael

    #109710

    THANKS!!! Got it working but even when I select framed it doesn’t have the frame as the demo. Is that due to the dark background?

    #109711

    Hi godjmagno,

    It could be but the framing should be showing up even still. I just double checked on my live install and either of the framed options are giving the caption a background.

    Regards,

    Devin

    #109712

    I tried it on the slider with a lighter background and no luck:(.

    #109713

    There was an update with some bug fixes released a bit ago that might do the trick. Re-download the theme files from your Downloads on Themeforest and then install the them just like you did the first time to update the theme files.

    See if that fixes the issue for you.

    Regards,

    Devin

    #109714

    Devin, I did as you suggested and the issue still isn’t fixed:(.

    #109715

    Can someone please help me with this one?

    #109716

    Can you put the site to a point where we can see it again live? As I said before I’m not actually getting the same error with the same settings on my live install but perhaps there is something else interfering that we can see by inspecting the code live.

    Regards,

    Devin

    #109717
    #109718

    Hi godjmagno,

    I’m seeing the partial transparency on the caption for the “Family Game Night” slide perfectly now.

    Regards,

    Devin

    #109719

    Yes, but not on the “Are You Ready To Celebrate” fireworks slide. That is the only slide that it seems to not work for no matter what configuration I do.

    #109720

    In that case I would recommend just deleting that slide, saving the page and then try to re-create it from scratch. There may be something corrupted on just that one slide.

    Regards,

    Devin

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Flying Captions on Hompage Slider’ is closed to new replies.