Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
  • #22297

    The full width slider isn’t adjusting in the browser. I tested it out by halving the browser.

    Everything else is responsive though, except for the image and text layover.

    See here

    Thanks much




    Yeah, I see the problem. In my honest opinion it is not really a problem, you need to refresh the page first. Let me tag Kriesi about the this. I think there is a way to make it responsive without refreshing the page.




    Hey! Are you sure you have set up the default options correctly for your layerslider?

    As you can see in our theme demo and also when using the demo slideshows that come with the theme, they are indeed fully responsive.

    Probably the smartest thing to do would be to just clone the slider that comes with the theme, leave the settings intact and just remove the slides and add your own :)


    Hi Kriesi,

    I didn’t touch any of the default settings.

    But yes, i’ll do that.

    Thanks much for the quick response.



    Found the problem.

    If it’s a single slide it won’t be responsive, even with the same exact settings.

    When I put a second slide in. It becomes responsive.

    Odd. But, just as long as it works. I’m fine.



    Weird – maybe a bug and we should report it to the layerslider author…





    Reported it, I am sure it will be fixed soon ;)



Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Full Width Slider not responsive’ is closed to new replies.