Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #28484

    Hi,

    Love this theme! I have been working with it for a few months now and honestly, I’m impressed.

    I haven’t had any issues with the Enfold theme until I made the latest update, but even still, they are small issues.

    If you could please let me know how I can fix these issues I would be very appreciative.

    (1) I have this issue consistently on every page with an image gallery:

    When the page loads an image gallery, the first image caption is displayed incorrectly below the big image.

    This only happened when I updated the theme.

    Please have a look: http://kitodev.com/portfolio-item/kito-l5lb-lever-hoist

    Un-Related question:

    (2) How can I adjust the image gallery thumbnail size height so that it doesn’t crop the thumbnail image?

    Great theme, and thanks very much for your help!

    Cheers,

    Matt

    #137691

    Hey,

    1.) You have a lot of plugins installed. Please deactivate them first, remove browser cache then reload the page. See if the issue still exist.

    2.) What gallery? The product gallery or the WordPress gallery thumbnails?

    Regards,

    Ismael

    #137692

    Hi Ismael,

    Thanks for your quick reply!

    (1) I have 11 plugins installed, one of which was recommended with the theme.

    I had no issues before updating the theme so im not sure why it would be a plugin conflict now.

    I deactivated the plugins and still have the issue.

    (2) I am referring to the gallery option in the template builder. I believe there is only 1 image “Gallery” element available.

    You can see the issue if you visit the page at the above link: http://kitodev.com/portfolio-item/kito-l5lb-lever-hoist

    (3) I also noticed one other minor issue on mobile when viewing accordion content.

    When I click an accordion title and it shows the content, the focus is set to the middle which is confusing.

    Is it possible to make the focus at the top of the accordion title?

    I think it functions this way when on a computer.

    Here’s a demo of the problem: http://kitodev.com/portfolio-item/kito-er2-series-electric-chain-hoist/

    Just click through the accordion content on your iPhone.

    Thanks for the help.

    Regards,

    Matt

    #137693

    (2) And I’m referring to the “Gallery” thumbnails size for the theme!

    Is this controlled via WP? or the Enfold theme options? or CSS?

    thx again

    #137694

    Hi Matt,

    Plugins can be an issue even when we recommend them. We ask that you deactivate them so we can isolate the issue without having unknown variables in the mix.

    So please deactivate all plugins, log out of the WordPress dashboard, close your browser and then open it up and log back in.

    That way we can try to duplicate the issue if its not solved there.

    Regards,

    Devin

    #137695

    Hi Devin,

    Ok I have deactivated all plugins but still have the issue.

    One thing I noticed is that when you hover over a thumbnail image, the caption below the big image disappears. The padding and margins remain though.

    Here is the link to view the issue on the website:

    http://kitodev.com/portfolio-item/kito-l5lb-lever-hoist

    Thanks for the help!

    Regards,

    Matt

    #137696

    I’m not able to get the same error but you should be able to just keep it from happening with:

    .avia-gallery-big .avia-gallery-big-inner .avia-gallery-caption {
    display: none;
    }

    #137697

    Thanks Devin, That does work to hide the caption.

    I was thinking there might be a fix for the issue but this works.

    Cheers,

    Matt

    #137698

    Glad we could help. Let us know if you have any other questions or issues.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Gallery caption incorrectly displaying under big gallery image’ is closed to new replies.