Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #21229

    Hello All,

    1. On the ‘Live Demo’ page, when clicking on a image that is displayed using [gallery] the images show up in a popup window. On my page, even after importing the demo content, when you click on an image it goes to the page for the image. How can I fix this?

    2. How can I increase the overall size of the “thumbnails” that are displayed in the [gallery] shortcode?

    Thanks,

    Ken

    #111067

    Hi Ken,

    1) Sounds like there is an issue with the lightbox plugin working correctly. If we can take a look at your site live we can possibly see whats going on.

    2) Try adding the following CSS to your Quick CSS (located under the Styling Tab in the theme options) or the custom.css file in the css folder of your theme files:

    #top .gallery .gallery-item {
    margin: 1px 1px 0 0;
    width: 80px;
    height: 80px;
    padding: 0;
    }

    The modify the height and width values as needed as well as the margin and padding if you want to change the layout further.

    Regards,

    Devin

    #111068

    Devin,

    The site is live at http://michiganrecycledstone.com/gallery

    The Custom CSS you provided is not working either..

    Thanks,

    Ken

    #111069

    Hi,

    I am trying to understand what you were doing. You crated a dynamic template and added it to a post page of type gallery? Or did you just paste the gallery html code right in there. Because the gallery code looks strange with ‘<br style=”clear: both”>’ which is not native to Kriesi I believe. Or you are using child/parent page properties to create 3 pages with 1 image each all children of the original gallery page?

    So you need to stop adding gallerys the way you have been doing before since it’s not working. I had no problem creating a gallery by first creating a dynamic template with a slider component. The page which with have the dynamic page should have all the images that will be part of the gallery displayed on that page.

    Please look at the settings http://i.imgur.com/lM6vpX1.png (post or page) … end result ( http://i.imgur.com/QWOtbUL.png ) it shows the gallery as a slider but click on each image ill bring up a lightbox and have next, prev buttons inside along with only the images that are part of that gallery.

    Thanks,

    Nick

    #111070

    Nick,

    I just called [gallery] on a new blank page and gave it the id numbers for the pictures…

    I’ll go ahead and change it to the way that it is suppose to be done via your instructions and let you know the results.

    Thank you,

    Ken

    #111071

    Hi Ken,

    We await your feedback.

    Thanks,

    Nick

    #111072

    Nick,

    Your way works, much better than what I was doing within the theme options..

    But what I’m trying to do, is accomplish this:

    http://www.kriesi.at/themes/propulsion/template-files/gallery/

    #111073

    You just need to change the columns value (see: http://codex.wordpress.org/Gallery_Shortcode ). Instead of:

    [gallery]

    use:

    [gallery columns="0"]

    (no break will be included) or i.e.

    [gallery columns="9"]

    if you want to use a specific number of columns

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Gallery Problems?’ is closed to new replies.