Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #22952

    please help

    I just bought it yesterday from themeforest.com and got a big problem for installation. When i try to use the wordpress to install it, it will tell me: do you really want to do this? try again. I manually uploaded the enfold folder to the wp-content/theme folder, while the other themes i uploaded are working correctly, but when i try to preview the site under enfold theme, it shows the errors:

    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/home/167483/data/tmp/sess_a464ac234abfa870cd58564900caee2b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /nfs/c03/h03/mnt/167483/domains/samsolakyan.com/html/wp-content/themes/enfold/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /nfs/c03/h03/mnt/167483/domains/samsolakyan.com/html/wp-content/themes/enfold/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php:27) in /nfs/c03/h03/mnt/167483/domains/samsolakyan.com/html/wp-content/themes/enfold/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /nfs/c03/h03/mnt/167483/domains/samsolakyan.com/html/wp-content/themes/enfold/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php:27) in /nfs/c03/h03/mnt/167483/domains/samsolakyan.com/html/wp-content/themes/enfold/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    #117993

    I am using the mediatemple.com hosting account and installed the wordpress from their 1-click Applications.

    #117994

    Hi RayhawkCorp,

    If you have any plugins or dropins instalelled try disabling them completely. If that doesn’t work, try re-downloading the theme files from Themeforest and then re-uploading them again.

    I run my live install through a Media Temple account as well and have installed and re-installed Enfold a dozen or so times without issue. See: https://vimeo.com/channels/aviathemes/64927356 for a video example (on my MT DV server).

    Regards,

    Devin

    #117995

    I disabled and even deleted all of the plugins in wordpress and re_download/re_uploaded the enfold files. But it’s not helping!

    recently i installed themes in different ways. this is the only one got problems!

    I don’t want to give anybody negative rating, but this time it’s really frustrating.

    #117996

    Hey!

    It seems like the server can’t start a session. Please contact your hoster and ask them to check the server configuration (session data folder is writable & exists, etc.).

    Regards,

    Peter

    #117997

    Thank you Dude!!!

    I contact with the hoster and they figured it out!

    Thank you!

    #117998

    Hey,

    Glad it is fixed.

    Regards,

    Ismael

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Got problems during installation’ is closed to new replies.