Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Author
    Posts
  • #44160

    Hey,

    the update is online now. You can download it at http://themeforest.net

    #44161

    I will go grab it.

    Unfortunately, I had recode a bunch and use SlideDeck 2 for my demo this morning.

    I will take a look at the fix.

    Thanks,

    #44162

    Any chance you could tell me what files changed as I have had to edit numerous files to remove cufon, documented at…

    http://www.kriesi.at/support/topic/remove-cufon-option?replies=1#post-19060

    Knowing what changed for the full width slide could help a bunch!

    Thanks,

    #44163

    I’ve following changelog:

    ………………………………..

    Version 1.1

    May 12th. 2011

    folder framework: updated multiple framework files to make it wordpress 3.2 and jQuery 1.5 compatible, fixed a bug with featured image links which pointed to other pages

    file includes/related-posts.php: fixed a bug with tags that were built from multiple words

    file includes/admin/register-admin-topions.php: fixed a typo

    file includes/helper-slideshow.php fixed a problem with slider captions not appearing when using 2D slideshows

    file header.php: fixed a problem with frontpage slideshows

    style.css: updated version number

    …………………………….

    You can use tools like notepad++ to compare text files.

    #44164

    The captions are still not functioning on the 2D Full featured slideshow, however they do work when choosing default small slideshow. Same behavior as before the update…

    #44165

    Hey,

    I’ll report it to Kriesi. Thanks!

    #44166

    Hey!

    are you sure you updated all files?

    as you can see here the caption works without problems for me: http://www.kriesi.at/themes/brightbox/portfolio-item/a-super-nice-picture/

    I wasnt able to reproduce the previous buggy behaviour…

    Best regards,

    Kriesi

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)

The topic ‘Great theme but…’ is closed to new replies.