Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #24630

    Hi, nice Theme! We are using in our Home page the Corona latest news widget and the latest portfolio one. Our portfolio is full of videos and when the widget is activated in the home sidebar there is no small preview image, just a grey square but when in the portfolio there is an image, this small preview image works. The same happens with the latest news. How could we fix it?

    Thanks

    #124115

    Hi,

    Can you give us a link to your website? It works fine on my end.

    Please try to regenerate thumbnails: http://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/

    Regards,

    Ismael

    #124116

    Hi, thanks. I will try the thumbnail.

    The website is http://www.labarrasonora.com but it is the coming soon plugin activated until I work on the web. I could give you (in private by mail :-)) my admin and password to get in and take a look.

    Thanks

    #124117

    Hi again,

    I’ve just tried the Regenerate thumbnails. But that is not the problem. When the last project is an image, in the Corona latest portfolio widget runs ok. But if the latest project is a video, there is not small image, just a grey square in the widget.

    Regards

    #124118

    Hi joanrojeski,

    I’ve just answered this same question in your other topic with the same question. Please don’t make more than a single post for a question as it makes it harder for us to answer and for others to search for answers.

    Regards,

    Devin

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Grey square in latest news widget in homepage’ is closed to new replies.