Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #18947

    Hi,

    My grayscale function does not work.

    I tried the following:

    _reinstalling WordPress (de)

    _reinstalling Theme

    _no Plugins

    _regenerate Thumbnails (plugin)

    all unsuccessful. I always get just the colored version.

    What am I doing wrong? (WordPress beginner)

    #101479

    Hi kainwotan7,

    Did you import the dummy data?

    Kindly check Eunoia > Theme Options Portfolio > Portfolio Greyscale Overlay? (check this if set to yes).

    Regards,

    Ismael

    #101480

    Hi,

    Yes i import the dummy date.

    The Portfolio Greyscale Overlay is on Yes.

    didn’t work…

    #101481

    Hey!

    Please try to regenerate the images with: http://wordpress.org/extend/plugins/regenerate-thumbnails/

    Best regards,

    Peter

    #101482

    does not work. I have no idea why

    #101483

    Hi kainwotan7,

    Can we take a look at your site and a page that has the greyscale turned on but not working?

    Regards,

    Devin

    #101484

    Sure, http://www.bi0nic.li/

    Regards

    #101485

    The effect on that portfolio set doesn’t appear to be on. Can you create a temporary admin user for me so I can log in and take a look.

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Regards,

    Devin

    #101486

    It’s on the way to you

    #101487

    Hi kainwotan7,

    We are taking a look now. Nothing obvious on my first look so we’ll need to dig a bit to see whats going on.

    Regards,

    Devin

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Greyscale Problem’ is closed to new replies.