Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #12351

    Hi,

    I am just testing the Coherence theme.

    Why is the Image Rollover not working when the portfolio entry is a video with a thumbnail. In the Angular theme this was working…

    This should work right?

    http://aleksandarjovanovic.com/?page_id=75

    thx

    Alex

    #75168

    Is no one answering here?

    #75169

    Hi aj71785,

    I’ll double check with Kriesi to see if this is a bug or intended. The color image is getting created so I imagine it is supposed to have the same effect.

    Will update ASAP :)

    Regards,

    Devin

    #75170

    Hi, that would be really unfortunate since it is obviously possible. I don’t know how I would then be able to integrate my videos into the portfolio…

    I would really be grateful if you guys could find a way to enable it since I transferred to the Coherence theme due to issues with Angular.

    Many thanks in advance

    Alex

    #75171

    Thanks!

    #75172

    Hi Devin,

    do you got any news regarding this bug?

    Alex

    #75173

    ???

    #75174

    Honestly guys, is not one trying to provide support for this bug?

    #75175

    Hi Alex,

    I’ve not heard back from Kriesi on this yet but he did say he’ll be looking at his marked threads this week. Sorry about the long delay, we’ve been a bit inundated with support topics recently and its just now starting to slow down to normal amounts again.

    Regards,

    Devin

    #75176

    Hi!

    will be fixed with the next update durignt he next few days

    Regards,

    Kriesi

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Greyscale Rollover Not Working with Videos’ is closed to new replies.