Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #215613

    [Problem]
    Press the Search button in the home running any results when searching inability symptoms
    Loop_search.php personally from analysis if (have_post ()): There are not proceeding to the next line.
    Check my site, please.

    [Environment]
    Windows 2008 R2
    IIS -> WordPress site
    MSSQL 2008R2
    WordPress 3.8
    enfold
    tomcat5.0 -> Running different sites

    [More details]
    http://www.bizentro.com of connection
    go to the tomcat root
    index.jsp in the root folder will be called an iframe wordpress site.

    [Sites]
    http://www.bizentro.com

    #215635

    Hey jongseo!

    I performed a search on your site and it did returned results:

    Regards,
    Josue

    #215653

    Hi josue
    Thank you for the quick answers.

    In that state, and then enter or click the search button does not result.

    #215656

    Hi,

    Does it happen with the default WordPress theme?

    Cheers!
    Josue

    #215664

    hi,

    How I can I test?
    I’d like to tell you how to.

    #215667

    hi,

    In addition,
    When I checked to enfold the theme of Hal and loop-search.php file search.php searchform.php and be sure to go through it.

    Check the operation of the default WordPress theme to go through the above file so am I supposed to do?

    Or you need to test enfold you going to disable the theme?

    #216128

    Hi!

    Go to Appearance and activate Twenty Fourteen (default WP theme), then try to navigate to this page:

    http://www.bizentro.com:8080/?s=%EC%9D%B4%EB%9E%9C%ED%83%9D

    If no results are displayed, then the issue is not theme-related and you’ll need to contact your service provider, otherwise reply back to this topic.

    Regards,
    Josue

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.